sábado, 6 de julio de 2019

06-07-2019 XX Volta Peu de Bocairent (Valencia)


Buena carrera ayer mucho calor con poniente además.
XX Volta a peu Bocairent (Valencia). 7 en la general 2 Veteranos B. Circuit de carreres populars de la Vall d'Albaida. 


 XX Volta a Peu Bocairent, carrera incluida en el Circuit de Carreres Populars de la Vall d'Albaida.
Aún con la difícil condición meteorológica, Ana M. Pérez y Amador Pérezsubieron al podium quedando 2° cada uno en su categoría Veterana B y Veterano B.
Mencionar a Amador Pérez, Begoña Saez IbañezTeresa PlaVictor Sanchis, Ana M. Pérez y Pedro Juárez Silvestre, los cuáles puntuaron para el equipo, situándonos 2° en la clasificación por equipos.
Enhorabuena a tod@s los participantes
📸Natalia Pascual Galiana


Crónica de 
Jesús Segrelles Quil
XX Volta a Peu a Bocairent
9abs. 3erVet B. 00:33:28 a 3:43m/qm
Content pel resultat i amb la satisfacció d’haver aconseguit l’objectiu d’acumular bons punts a la categoria a les tres darreres 3 curses, que han segut per a postre a caps de setmanes consecutius, amb unes ditxoses molèsties que m’han impedit estar al punt de forma que m’haguera agradat.
Hui m’he alçat sense cap molèstia definitivament, amb una il·lusió bestial, tornem a entrenar a tope per a vore si podem com a mínim recuperar els ritmes de l’any passat en unes setmanetes.
La cursa d’ahir, salvant les distàncies, va ser molt pareguda a la de l’Olleria, per alguna extranya raó el grup principal en el que solc començar al circuit, del 3-4 al 12 corredor de la general, va començar molt tranquil, amb ritmes de 3:45-3:55, uns 15 segons més lents que el ritme al que eixíem l’any passat.
Sobre meitat de carrera un canvi de ritme per a entrar ja a velocitat de competició normal em fa sentir incòmode i he de soltar poc a poc al grup per por d’enfonsar-me als últims quilòmetres.
Al qm sis comença la baixada i veig que comence a retallar al grup davanter, Edgar Carbobell, que també s’havia quedat a la pujada m’agarra per darrere i acabem la carrera junts i retallant distancies amb els corredors de davant i el més important, podent esprintar els últims 500metres amb sensació de molta força i de que la carrera se m’ha quedat curta, la qual cosa es molt bona senyal.
Els podi de Veterans A, encapçalat pel guanyador de l’absoluta Octavi Sanchis inmens com sempre i que juga en un altra lliga 😊, seguit d’Eusebio Faus Calabuig, que fa un altre 1 al circuit i
Edgar Carbonell
A Veterans B, un altre monòleg del gran Jose Antonio Alemán Arazueque, que casi compta les carreres per victòries, seguit d'un gran Amador Pérez i de mi mateix.
Menció especial el carrerón de l'amic Francisco Javier Calabuig Mico, segon a l'absoluta darrere d'Octavi Sanchis, desprès d'haver superat també una etapa complicada de molèsties.
Pròxima parada a El Palomar, esperem a les properes carreres anar agarrant ja ritme e intentar donar un poquet més d’emoció a la categoria de VetB jejejeje o almenys morirem a l’intent.
ENS VEIEM A LA NOCTURNA!!!!! 😊














No hay comentarios:

Publicar un comentario