sábado, 18 de mayo de 2019

18-05-2019 XXVI Pujada a la Font Freda Atzaneta de Albaida (Valencia)

XXVI Pujada a la Font Freda  Atzaneta de Albaida (Valencia) primera carrera después de varios años sin competir quedando 4º en la general total y 3º Veterano B.



XVI Pujada a la Font Freda
En la q subieron al podium, Begoña Saez Ibañez 3° Senior Fem, Silvia Ramos Torro 2° Vet.B, Victor Sanchis 3° Vet.A, Amador Pérez 3° Vet.B
Y al que también subimos, al clasificarnos 2° por equipos.
Para finalizar, el Domingo Gonzalo Torró Penades y Conchin Vaello Ferreroparticiparon en la Volta a Peu a Vàlencia
📸Natalia Pascual Galiana


Crónica de 
Jesús Segrelles Quilis
XVI Pujada a la Font Freda
3absolut i 2on VetB
Sens dubte la millor cursa en el que portem de temporada … i en un terreny que a priori era el pitjor per a mi. Però veig que a les pujades dures també puc donar guerra jejeeje.
He eixit a ritme controlat tota la pujada. He coronat tercer, junt a Amador Perez, a uns 15 segons d’Aleman, m’he tirat a la baixada amb tot el que tenia ... crec que mai havia baixat aixina, trams a 2:45, 2:50 .. mirava el garmin i no m’ho creia jajaja ... però com sempre Aleman, ha demostrat el perquè porta 5 victories consecutives a la categoria i perquè ha fet segon absolut ... he vist que mantenia la distancia i em despegava molt d’Amador i he decidit posat-me en modo “disfrute” fins la meta.
Ho he passat en grande, i el millor de tot, aplegar a meta i vore com tots els companys i amics/rivals han fet també un carrerón. Es molt bonic vore com a pesar de la rivalitat a la carrera, el companyerisme que es pot sentir a cada cursa entre.
Menció especial també la gran actuació del meu equip Atletisme Montaverner, en especial a Marta Carbó que ha tornat a ser la primera absoluta, a Jose i a Eusebio pels podis i a la resta de l’equip per la gran cursa que han fet tots i totes.








No hay comentarios:

Publicar un comentario